Skirtingi brandai

Kas yra geras įvaizdis? Brangūs drabužiai, madingi sukirpimai, ekstravagantiški aksesuarai? Nebūtinai. 
Geras asmeninis stilius yra tai, kas TAU tinka, TAVE apibrėžia, atskleidžia TAVO požiūrį į aplinką ir aplinkinius. Tai tie drabužiai ir jų deriniai, su kuriais ne tik jautiesi patogiai, o kartu išskirtinai. Tikiu, jog drabužiai suteikia galimybę prisijaukinti grožį, pajausti jo realų egzistavimą. O kuomet egzistuoja grožis tavo gyvenime, ir jis tau esąs svarbus, tai ir pats gali būti geresnis, teisingesnis sau ir pačiam gyvenimui, t.y. grožį kurti ir viduje.
Senovės graikai tai seniai žinojo; turėjo tokį terminą kalokagatija (gėris-grožis-tiesa), Tad asmeninis (apgalvotas, t.y. tas, kuriam tikslingai skiriama dalis neuronų veiklos) STILIUS man reiškia harmoniją kūne ir sieloje.
O čia pavyzdys, kad ne tik brangūs daiktai, gali sukurti "tvirtą, klasišką įvaizdį". Pieno spalvos bodis - lietuvių brandas "Love Yourself by A. M.", juodas sijonas - totaliai greitosios mados "Tally Weijl" dalykiukas, lakinis rankinukas - vintažinis, itališkas iš "Akropolio" sendaikčių turgelio, laikrodis - Anne Klein iš blusturgio, lakiniai, odiniai bateliai - "Dolce & Gabbana" (žinoma, pirkti su laaaabai didele nuolaida).



Komentarai

Populiarūs įrašai