Pirmas mano kaip stilistės apsireiškimas :)

Šturmavom Ozą. Man ten patinka, nes viršum galvų yra stoglangiai. Bent jau matai  diena ar naktis. Ne taip kaip Akre: įlendį į urvą ar kokią tai olą ir suki ratais, kaip žvėris nerandantis išėjimo lauk. Mano draugė Vytenė studijuoja psichologiją, yra Rotary klubo narė, taip pat lainko šokių pamokas, tad parinkau jai iš outfitus, kuriuos ji galės pritaikyti savo kasdieninėje veikloje ir esant progai. Pavyzdžiui, pasipuošti per darbo balių (kaip tik vakar ir vyko MG Baltic didžiulis balius Siemens arenoj) arba atkreipti teigiamą aplinkinių dėmesį Operos ir baleto  rūmuose. 
Nr. 1. Zebriukas dryžius ir geltona nuotaika. Pas draugę į gimtadienį. Sijonas žemiau kelienių su juodais šonais ir dryžuota centrine dailmi, pasirodo vertikalė ir horizontalės gali sutarti. Ir linksma, ryški, šį sezoną madinga spalva,- labai tinka mano tamsiukei draugei.


Nr. 2. Zebriukas dryžius su džinsiniais marškiniais :) Į miestą išgerti kavos su ledais. Marškinių atspalvis puikiai tinka prie veido, sijonas kotrastuoja stilistiškai (griežti dryžiai feat. mėlyni marškiniai su švelniais, pereinančiais į šviesią spalvą, nutrynimais. 


Nr. 3. Raudonas aplesinas. Į pasimatymą su draugu. Tobula suknelė - Daili, patogaus gylio iškirptė, minimalistinė, beveik nematoma, apykaklė, dirželis ties juosmeniu, VISADA leidžiantis pasireguliuoti apimtis, ilgos rankovės, ir ilgis lig vidurio šlaunų, su apvalintais kraštais - subtilu, modernu, ryšku, seksualu. Tokia suknelė veik niekad neišeis iš mados.


Nr. 4. Mėlynas paukštis. Į paskaitas. Puikiai išryškinantis Vytenės akis švarkas, palaidinė su masyviomis pastelinėmis plunksnomis, pilki džinsai ir juoda rankinė&batai. Patogu, bet nenuobodu.


 Nr. 5. Kariatidė. Į rafinuotą susibūrimą, pvz., filharmoniją ar operhauzą. Kadangi Vytenės viršutinė kūno dalis ilgesnė už apatinę, liemuo trumpinamas pakeliant taliją sijono pagalba, kuris apačioje išplatėja, marškinėliai išryškina vertikalę, aksominis juodas neilgas švarkas suteikia švelnumo ir aptakumo šiam gana monumentaliam įvaizdžiui.



Nr. 6. Citriniukė. Vakarienei prie Eifelio bokšto. Elegantiška ir santūru. Ryškią vienspalvę suknelę pagyvina smulkūs spalvoti karoliai. Taip pat puikus rankovių ilgis - tris ketvirčius visuomet verta rinkis ilgesnio liemens savininkėms. Ir kadangi, pas Vytenę siauri pečiai, džiugina tokio modelio (o kaip Gariūnuose pasakytų: "modeliuko") apykaklė, - ji formuoja horizontalią liniją. 


Nr. 7. Kelnėta moteris. Į J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymą. Šiuolaikinės moters įvaizdis - tvirta, pasitikinti savimi (ne tavimi), stilinga, savarankiška, žinanti, ko nori. Juoda nuo galvos iki kojų - suklysti kuriant juodą derinį įmanoma, bet sunku :) Puikaus gylio iškirptė, nukreipianti žvilgsnį, kur reikia, liemuo akcentuojamas valiūkišku kaspinu ir lengvos kelnės. visa tai vainikuoja spalvota, masyvi kolje. Jau kuris laikas vyrauja tendencija, renkantis papuošalus, - arba kuo smulkesni, arba kuo masyvesni.


Nr. 8. Dama. Į Rotary susirinkimą. Kodėl jauni žmonės bijo elegantiškų, griežtų kostiumėlių? Vytenė su šiuo Chanel style kostiumėliu nepraranda jaunatviškumo. Ji atrodo kaip jauna, rimta, patikima ir atkakli moteris. O juk būtent tokių ir reikia Rotary. Taip pat šis kostiumėlis šaunus ne tik dėl savo sudėties (tinkamos ir vėsesniuoju metu laiku), bet ir dėl detalių. Šiuolaikinėje madoje detalės ir akcentai ypatingai svarbūs ir pranašauja gerą vilkinčiojo skonį bei toną. Tad čia kišeniai taikliai modernizuoti odos juostelėmis. Tiek ir tereikia.


 Nr. 9. Antikinis tigras. Į galeriją ar parodą. Po to į miestą vyno taurei. Pretenzinga, savimi pasitikinti, drąsi moteris. Vertinanti neįpareigojantį, laisvą ir patogų, tačiau būtinai išskirtinį, įvaizdį. Tamsiai pilka suknelė, gepardo kailio raštų skraistė ir loaferiai/oksfordai. Modernu, moteriška ir kiek ekstravagantiška. Puiku, juk po truputį artėja pavasaris ;)


Nr. 10. Patogiai!! Į šokių repeticijas. Patogiai, linksmai, jaukiai ir mergiotiškai. Gal ne 50 pilkų atspalvių, bet gal tuomsyk užteks keleto. Universalus megztukas - prie džinsų, prie sijono, prie suknelės, o pavasarį ar vasarą kaip viršutinis drabužis. Batai vėl gelbsti sukuriant nenuobodų derinį. Taip, batai tas stiliaus dalykas, kuris teisėtai gali būti pats madingiausias visame outfite.


Nr. 11. Sovietiniai langučiai. Pas dėstytoją, dėl bakalauro darbo. Taip, tokio rašto tikrai esu mačiusi lovatiesę kažkur palėpėj. Visa laimė, kad mada turi tendenciją kartotis. Tiesaus modelio paltukas, šilta suknytė, juodos pėdkelnės ir su jomis puikiai sutariantys juoda/balta vyriško tipo batukai. Laisvas, gyvas ir patogus derinys! Toks, kokie sovietiniai laikai niekad nebuvo :)


PABAIGAI: Buvo laibai smagu ir gera kurti visus šiuos outfitus. Dariau tai, ko labiausiai trokštu. Vėl pasijaučiau studente, nes bedirbant atradau aspektus, kuriuos galiu patobulinti. Reziume, aš nusipirkau nerealią suknelę ir dar galvoju apie šį sarafaną. O ką jūs galvojate? Ne tik apie sarafaną? :D Kuris derinys jums labiausiai patiko/nepatiko? :) Kaip šiaip gyvenat?


Komentarai

Populiarūs įrašai