Nr. 4 - Panelė Gangsterė

Arba jauna žmonelė, ką tik ištekėjusi už Italijos kokio nors žavingo dono! Tik raudonų lūpų būtinai reikia. Patingėjau pasiimt, tai dabar apie tai tik ir galvoju žiūrėdama į šias foto :)


Puikiai krentantis, juodas nesiglamžantis sijonas, perregimas ornamentuotas bodis, juoda fedora ir smailianosiai lakuotos odos aukštakulniai...mmm, kaip gurmaniška! Intriguoja, tačiau ne vulgariuoju būdu. Kartais pagalvoju, kas buvau praėjusiame gyvenime. Šiandien sumislijau, jog graikė arba romėnė. Žodžiu, Antikos moteriškė. Kodėl? Nes man beprotiškai patinka monumentalus įvaizdis. Tik neklauskite, kaip galėčiau argumentuoti savo žodžius ir apibrėžti monumentalų įvaizdį. Tai pareina iš dūšios ir razumėlio harmonijos. Tai mano vidinio pasaulio reprezentuojama kalokagatija. 


Štai, pasirodo, pavyko apibrėžti, - džiaugiuosi! Visgi, kiekvienam tai subjektyvu. Todėl man atrodo, kad šiuolaikinė graikė ar romėnė galėtų būtent taip atrodyti ;) Ir ji mėgtų tango, kad protas būtų išradingas ir staigus. Bei lankytų sporto klubą, kad turėtų gražų kūną (dėkui GoodLife'ui, už išryškėjusius raumenukus). Ir mėgtų gamtą, nes tai penas dvasiai. Štai toks galėtų būti harmonijos pavyzdys.


Komentarai

Populiarūs įrašai