Apie gentaines! Subalansuota moterims, bet patiks ir vyrams :)

Kovo 8-oji !! Moterys, tai mūsų šventė. Kažkur, vienam straipsny, skaičiau, kad mes palyginti su vyrais esam tokios skirtingos, tarsi dvi atskiros rūšys. Hey, pritariu ! :)
Būsiu nemadinga, bet nepalaikau šiais laikais vykstančios lyčių asimiliacijos. Aiškiai atskiriu vyrus ir moteris, bei manau, jog egzistuoja "moteriškos" ir "vyriškos" savybės, bruožai, ect. Nors negaliu įrodyti, manau, jog ne tik auklėjimas tai lemia, o egzistuoja prigimtinės skirtingų lyčių elgesio savybės. Ir tai neprieštarauja teiginiui, jog esam lygūs. (Istoriškai Tarptautinės moters dienos tikslas buvo lygios moterų ir vyrų teisės.) Esam lygūs, bet nevienodi. Tikiu, kad tie skirtumai reikalingi sukurti harmonijai, tobulai dermei tarp dviejų žmonių.


Šiandien džiaugiasi ir moterys, ir vyrai. Moterys džiaugiasi gavusios tulpę, o vyrai matydami tokią jų emociją. Arba antras scenarijus - moterys jaučiasi ypatingos, vyrai tai pastebi ir jomis patiki. Vėl džiaugsmas :D Tad šios dienos proga to ir linkiu visoms savo "gentainėms" - pirmapradžio džiaugsmo. Kuomet džiaugiesi instinktyviai.
Pavyzdžiui, nors esi jau suaugęs, bet su botais, tai ar apeisi balą? Nu ne :D Lyja antra diena iš eilės, tai aš lygiai tiek laiko ir tikrinu balų gylį :D
Dar galvodama apie šią dieną, prisiminiau vakar skaitytą buvusios grupiokės postą apie moterų solidarumą. Aš solidarumą suvokiu kaip bendramintiškumą, vieningumą, bendrą atsakomybę. Manau, tai taip pat labai "kovo8-ojiška". Ir moteriška! Džiaugtis ne tik už save, bet ir už kitą moterį. Juk džiaugsmas nėra savanaudis. Ir kuo geriau sekasi kitai moteriai, kuo ji moteriškesnė, žavingesnė ir šarmingesnė, tuo man maloniau. Džiaugsmas, viena kitos palaikymas pripildo mūsų Visatą pačios geriausios energijos, kurią moterys neabejotinai jaučia. Ši jėga ir kuria pasaulį. Su ja "statome" savo gyvenimus.

Tad linkiu netramdomo, vitališko džiaugsmo! Leisti sau džiaugtis ne tik dėl savęs, bet ir dėl kitų, apdovanoti džiaugsmu visus, kurie yra šalia mūsų. Būkime išskirtinės moterys, tačiau vieningos ir laimingos savo rūšies atstovės! ;) :*


Komentarai

Populiarūs įrašai