Apie vaikišką laukimą ir nubudusį tetutišką kūrybiškumą.

Ruduo. Įsibėgėjęs ir jau subrendęs. Tuoj bus perbrendęs :D Nukrenta lapai ir aš pradedu laukti šv. Kalėdų. Kalėdos man - gražiausia metų šventė. Viskas prasideda su Kūčių diena. Ji kupina kupina gyvo ir vaiskaus laukimo, džiugios ir ramios vakarienės. O tada jau, galų gale išaušta tas ilgai lauktas kalėdinis rytas! Šiais metais netikėtai užklupo mintys apie Kalėdas jau dabar. Ir valio! turėsiu laiko joms pasiruošti, turėsiu laiko jų ilgai laukti. Šiais metais darysiu Advento kalendorių. Idėja gimė pamačius nuostabų L'OCCITANE 2015-ųjų metų kalendorių. 
Pirmiausias, jis sužavėjo pačia tokio dalyko idėja - kosmetikos priemonių Advento kalendorius damoms, kurios nori prisiminti tą vaiškiką širdelės spurdėjimą, kuris išduodavo karštą ir entuziastingą didžiųjų metų švenčių laukimą. Antra, tai kad jis kurtas drauge su konditeriu Pierre Herme, kurio macaron'sų teko ir man paragauti šiemet Paryžiuje. 


Advento kalendorių sudaro 17 perkamiausių grožio produktų bei 7 Provanso dovanos, viso 24 produktai. Kaina 39,00 EUR. Brangu, tad peržiūrėjau, ką siūlo ir kitos kosmetikos įmonės šiais metais mažoms-Didelėms mergaitėms. Įkeliu dvi nuorodas, kuriose rasite protingų dėdžių ir tetučių jau sukramtytą info:
http://www.flavourmag.co.uk/10-best-beauty-advent-calendars-for-2015/
http://www.cosmopolitan.co.uk/beauty-hair/beauty-trends/a38073/best-beauty-advent-calendars-2015/

Ir galiausiai dalinuosi kalendorių DIY idėjomis. Aš savąjį dar maketuoju mintyse, bet rezultatu tikrai pasididžiuosiu. Kūrybinį potencialą, kuris jau senokai lūdi pas mane dūšios kamputy, pagaliau išlaisvinsiu ir paversiu į materiją. Nes, kas kuria, tas esa laimyyyyngas :) Tai va, kokių dyvų būva ant šio svieto, iii kaip gražiai moka va ką nors sumeistraut: 

















Komentarai

Populiarūs įrašai