Neišnešiotukas.lt

Dar vienas įrašas apie leliukus. Šiandien sužinojau, jog vienam draugui gimė neišnešiotas kūdikėlis. Tad šiek tiek pasidomėjau šia tema: Pasaulinė neišnešiotų naujagimių diena - lapkričio 17 d. Taip pat Lietuvoje veikia Neišnešiotų Naujagimių Asocijacija, prie kurios gali jungtis visi neišnešiotukų tėveliai: http://www.neisnesiotukas.lt/


Žemiau esanti nuotrauka - "Neišnešiotas vaikas inkubatoriuje" (Medical Illustration Department, Leicester Royal Infirmary, vienas iš autorių Gordon McLeod) 2009 metais Londone vykusio mokslinės fotografijos konkurso "The Wellcome Image Awards", tapo viena iš laureačių. Vertinant nuotraukas atsižvelgta ne tik į estetinį grožį, bet ir jų reikšmingumą mokslui ir žmogui. Įsižiūrėkit.. 
P.S. nuoroda į straipsnį: http://www.technologijos.lt/n/mokslas/idomusis_mokslas/straipsnis-9497/straipsnis/Apdovanoti-geriausi-2009-metu-mokslines-fotografijos-darbai?l=2&p=1


Ir galiausiai ANNE GEDDES. 
Anna Geddes gimė Australijoje, o šiuo metu gyvena ir dirba Naujojoje Zelandijoje. Ji fotografė, drabužių kūrėja bei verslininkė. Anne Geddes išgarsino jos stilizuotos leliukų ir pačios motinystės nuotraukos, kuriose kūdikėliai vaizduojami kaip gėlės, kaip maži gyvūnėliai, ect. Tai man primena jaukią miniatiūrinio pasakų pasaulio interpretaciją. Štai kelios jos fotografijos:












 
Su viltimi, džiaugsmu ir pozityvumu baigiu savo įrašą. Aš ne tik linkiu, bet tiesiog žinau, jog šiam ir kitiems mažuliukams viskas yra ir bus gerai!

Laimingai :*

Komentarai

  1. Nuostabios nuotraukos! Pamenu, kai mano sesei gimė neišnešiotukė, tai buvo labai sunku surasti drabužėlius mažam kūdikiui! Aš pirkau iš "Drabužiai vaikams internetu" ir sesė buvo labai patenkinta! Neišnešiotukai nuostabūs kūdikiai, tačiau jiems reikia daug šilumos, o merino vilnos drabužiai buvo geriausias pasirinkimas. Tačiau visi vaikai labai greitai užauga!
    www.drabuziai-vaikams-internetu.lt/neisnesiotukas

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai